Deel/print deze pagina:

Willibrorduskerk

De Willibrorduskerk is het onderkomen voor een levendige geloofsgemeenschap waar zo’n 300 vrijwilligers in 30 werkgroepen actief zijn. De geloofsgemeenschap H. Willibrordus is onderdeel (één van de drie locaties) van de Parochie Bron van Levend Water. 

De Willibrorduskerk wil een herberg zijn voor een ieder, die zijn geloof op zijn eigen manier beleeft en daar invulling aan wil geven. Dit betekent dat de deur van onze kerk openstaat voor ieder die daar behoefte aan heeft. Elke ochtend is het Willibrordushuis geopend en wordt de bezoeker ontvangen door de gastheer of -vrouw. U kunt dan terecht op het secretariaat, maar ook kunt u het Stiltecentrum bezoeken om even te bidden of een kaarsje op te steken.

De kerk beschikt over een schitterend gerenoveerd onderkomen, de Willibrorduskerk en het Willibrordushuis aan de Westerweg.
De vrijwilligers zorgen er voor dat alles op rolletjes verloopt, van zang bij een uitvaart tot ontvangen van gasten, van schoffelen op het kerkhof tot drukken van liturgieboekjes. Natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid, een goed gesprek en een kopje koffie of thee.
U bent er van harte welkom!