Deel/print deze pagina:

Voetbalvereniging HSV

Bij een voetbalvereniging is, om het voetballen mogelijk te maken en de club in goede banen te leiden, een stevige organisatie nodig. Bij HSV is de bestuurlijke organisatie ingevuld met vrijwilligers die allen verantwoordelijk zijn voor hun deelgebied. Deze HSV'ers geven vanuit hun taak invulling aan de gemaakte afspraken en behartigen de belangen van de club. Dit onder de hoofdverantwoordelijkheid van het bestuur. We onderscheiden de volgende gebieden: bestuurlijk, voetbal technisch, administratief, public relations en beheer clubhuis.

 

HSV biedt jongens en meisjes en dames en heren, de gelegenheid om op een gezellige, ontspannen manier zich d.m.v. voetbal in te spannen. Hierbij zijn vrijwilligers onontbeerlijk. Ook zij kunnen zich ontspannen door als begeleider, kantinemedewerker, bestuurslid etc. deel te nemen aan de activiteiten van HSV.

Er worden voetbalwedstrijden in de vorm van competitiewedstrijden, toernooien of op een andere manier georganiseerd. Hiervoor is veel (vrijwillige) begeleiding nodig in het wedstrijdsecretariaat, op het veld, in de kantine, enz. Daarnaast vinden de wekelijkse trainingen plaats.