Deel/print deze pagina:

Stichtingmissiq

Stichting Miss IQ is een veerkrachtige en professionele stichting die verandering wil brengen in uitzichtloze situaties waar jonge moeders met hun kinderen opgroeien.

Every change comes from an action’ is een uitspraak waar de Stichting volledig achter staat. Niet vanaf de zijlijn toekijken maar actie ondernemen, ingrijpen en waar mogelijk helpen. Wij hebben kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Deze stichting wil zich ten opzichte van andere stichtingen onderscheiden door zich in te zetten voor kinderen die in armoede opgroeien, waar ook ter wereld. Door het organiseren van diverse activiteiten, wil zij gelden inzamelen om het mogelijk te maken die kinderen te helpen.

Om middelen te genereren zijn sponsorpakketten samengesteld waaruit een keuze kan worden gemaakt. Mogelijkheden worden daarin ondermeer geboden voor vermelding op flyers, posters, bij radiopromotie en via de website. Ook zijn bijdragen in natura van harte welkom, bijvoorbeeld in de vorm van meubilair, catering, verlichting etc.