Deel/print deze pagina:

De Zorgcirkel

De Zorgcirkel is specialist op het gebied van wonen, welzijn, services, zorg, ​​behandeling en preventie​.

​​​De Zorgcirkel is onderverdeeld in regio’s. Regio Egmond – Heiloo heeft verschillende locaties waar ouderen wonen, verpleegd worden of kunnen deelnemen aan dagbesteding.

In Heiloo staat Villa Westervenne. Nog thuiswonende ouderen met geheugenproblemen kunnen in de landelijk gelegen villa deelnemen aan dagactiviteiten. In locatie De Amberhof, eveneens in Heiloo wonen mensen met dementie in kleine groepen in een huiselijke, herkenbare omgeving.

In Egmond aan Zee staat het statige verzorgingshuis Prins Hendrik dat stamt uit 1937. De oorspronkelijke maritieme sfeer is er bewaard gebleven. Deze vindt u onder andere terug in het eigen museum. Locatie Prins Hendrik ligt aan de hoofdstraat van Egmond aan Zee en dichtbij zee. Behalve een verzorgingshuis is Prins Hendrik een plek om te wonen voor mensen met dementie. In de oude directeurswoning is Villa Prins Hendrik gevestigd, waar mensen met geheugenproblemen kunnen deelnemen aan dagactiviteiten.

Verzorgingshuis Agnes is rustig gelegen aan de rand van het schitterende duingebied van Egmond aan Zee. Heeft een terras waarbij je echt in de duinen waant. Vanaf de bovenste etage heb je zelfs uitzicht op zee.

De Zorgcirkel richt zich op die oudere die op onderdelen kwetsbaar is en die bepaalde behoeften tijdelijk of structureel niet meer zelfstandig kan invullen. Bij De Zorgcirkel staan de behoeften van cliënten om waardig en betekenisvol te leven voorop, in plaats van hun ziekte. We gaan uit van wat onze cliënten nog wel kunnen.

Wandelen, persoonlijke aandacht, handverzorging, chauffeurs