Deel/print deze pagina:

NIEUW VARNE Magentazorg

Nieuw Varne: In een groene omgeving aan de rand van Heiloo kunt u de woningen van het luxe appartementencomplex Nieuw Varne vinden. Het complex is geschikt voor mensen met een ondersteuningsvraag.  De bewoners maken gebruik van een ruim eigen appartement in een beschermde, veilige omgeving. Met zorg en dienstverlening binnen handbereik voor wanneer dat nodig is. De appartementen maken onderdeel uit van het nieuwbouwproject Varne Buiten; een kleinschalige woonbuurt met een fraaie, traditionele stijl.

Organisatie Magentazorg:

Magentazorg is een zorgorganisatie in de driehoek Bergen-Heerhugowaard-Alkmaar. Wij bieden voornamelijk zorg en ondersteuning aan ouderen en zijn gespecialiseerd in psychogeriatrie: zorg voor mensen met dementie. Bij Magentazorg werken ruim 1.600 medewerkers en 650 vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op www.magentazorg.nl

Het wonen in Nieuw Varne is mogelijk voor mensen met dementie of psychische ondersteuningsvraag die een geldige indicatie hebben voor een zorgprofiel met verblijf. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die hen een gevoel van thuis willen helpen geven.

Er zijn tal van activiteiten die u kunt doen voor onze bewoners. We zijn blij met de kleinste dingen. U kunt op bezoek komen of een wandeling maken met een van onze bewoners. U kunt fietsen op de duo fiets. Een spelletje doen of iets gezelligs koken behoort ook tot de mogelijkheden. Dit zijn enkele suggesties. Vacatures vindt u op de site.